ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

DNGoods - Snacks & Sweets

Η εταιρεία DNGoods ιδρύθηκε το 2004 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή, εμπορία και διανομή προϊόντων στον κλάδο των ζαχαρωδών και τυποποιημένων σνακ.

Το 2008 η εταιρεία λανσάρει μια σειρά προϊόντων με το brand name Popman κατέχοντας τα δικαιώματα αυτού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία αυξάνει σταδιακά το portfolio της δημιουργώντας συνεργασίες με εταιρείες του κλάδου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενδυναμώνοντας την γκάμα της με νέες κατηγορίες καινοτόμων προϊόντων.

Αποστολή και Στόχος μας

Η αποστολή της DNGoods είναι η λειτουργία μιας εταιρείας με συνθήκες υγιούς ανάπτυξης προς όφελος των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων.

Ο στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με επιλεγμένα γευστικά και ποιοτικά προϊόντα σε ελκυστικές συσκευασίες και προσεγμένες τιμές που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Παρόλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών, η εταιρεία διαγράφει ανοδική πορεία και συνεχίζει δυναμικά να εμπλουτίζει το κωδικολόγιό της με υπευθυνότητα προς τις ανάγκες του καταναλωτή και των συνεργατών της.